| 20/04/2017

I Concurs fotogràfic: RUTA DEL GRIAL

Vols formar part de la primera exposició de fotografies sobre la Ruta del Grial? Vols ser un dels pioners en la Ruta del Grial?

 

Quan?

Fins al dia 9 d'abril agafa la teua càmera, mòbil, etc. i fotografia el teu poble. Anem a recopilar fotos d'elements turístics del nostre poble per a demostrar que tenim potencial per a pertànyer a la Ruta del Grial.


On envie les fotos?

Les fotos s'enviaran a l'e-mail: concurs@alboraya.com


Qui triarà les fotos?

Tot el que vulga veure les fotos i votar-les podrà fer-ho a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament d'Alboraia i podrà votar per la seua preferida donant-li a "m'agrada".


Quin és el premi?

Passar a formar part d'una exposició itinerant que contindrà fotos de tots els municipis que conformen el Camí Sant Grial i s'exhibiran en aquests municipis.


Quan es pot votar?

Del dia 14 d'abril al 30 d'abril de 2017.


Participants:

L'Alt Palància; Barracas, l'Alt Millars; Montanejos, Viver, Caudiel, Jérica, Navajas, Altura, Parque Natural de la Sierra de Espadán, Segorbe, Soneja, El Camp de Morverdre; Torres Torres, Parque Natural de la Sierra Calderona; Estivella, Gilet, Sagunto, l'Horta Nord; El Puig, La Pobla Farnals, Massamagrell, Alboraia y La Ciutat de València; València


ORGANITZA AGÈNCIA VALENCIANA DE TURISME I AJUNTAMENT D'ALBORAIA 

Informació Relacionada

No hi ha informació relacionada

Documentació Relacionada